Freitag, 12. Februar 2010

Тотално Опуштање Дискографија (1998 - 2016)MYSPACE
 FACEBOOK
BANDCAMP


Демоимбецил/Секс,мода и останатото (демо) 1998...и ние сме за народ и забав!

1.Звон
2.Желба ми е голема
3.Рокенролот е за богаташи,а ракијата си е ракија
4.Одличните ученички
5.Кралица на студенското диско
6.Глупирај се како што бива
7.Што ти е живот да си фраер
8.Фејве експлоѕиве
9.Таа кротка,ја силуваа,а можеби и не требаше
10.По повод сексот
11.Why
12.Младите луге пагаат во депресија
13.Џенкинс
14.Се случува од време на време


Ритам и блуд!

1. Продолжи да Пливаш
2. Јас не се Предавам
3. Блузот на Сиромавиот
4. Зрела Жена
5. Убавината на Пророкот
6. Урбана Легенда
7. Возачот Вози
8. Биди Мој Фан
9. Аграр
10. Цицки што се...
11. Неговото Височество
12. Дете Голомеше


Вака треба да се 2012

1. Мајмун (Чоканче)
2. Секс, лаги и видео касети (Океан Пацифик)
3. Забранете ги утрата (Конкорд)
4. Миднајт каубој (Јаков Дренковски)
5. Дете со багаж (Армен и Безимени)
6. Песна за песот (Ласт ЕкспедиШн)
7. Знам (Црна Тачка)
8. Проста песна (Ноу Нејм Нејшн)
9. Просечна ноќ (Културно Уметнички Работници)
10. БУбаШвабе (Т.Б. Трачери)
11. Не грижи се стара (Булдожер)
12. Скопје (Александар Џамбазов, Бошко Смаќоски)
13. Всјо идет по плану (Гражданска Оборона)


А во слободно време 2013

1.Tres hombres desperados
2. Espangola Brava
3.Со мојот камијон
4.Човечко тело
5.Старецот и морето
6.Двајца се млади
7.Ако сакаш рокенрол
8.Преку Тасета и преку Таса
9.Хризантема
10.Нејзините слатки соништа
11.Девојче облечи фустанче
12.Ако даде женска млада


Jali covek,jali motor 2016

12.Energy
2.Seksualizare
3.Nemoj mlekce
4.Dzenzi benzi
5.Covekot so krilja
6.Crnomuresta
7.Se trkala glava
8.Destruction
9.Tezok covek
10.Mladost ne e grdost
11.Razbele se kosa crna
12.Koj ke bide prv
13.Gledam tece reka

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen