Montag, 15. Februar 2010

Fighting Windmills Дискографија (2008 - 2016) 
 Аграрни реформи и варијации на тема 2008

1. Аграрни реформи
2. Алиса на ганџа!
3. Плашиш-Убиеш!
4. Диши! Издишан човеку...
5. Одата за една Нула.
6. Ѕидчето!
7. Моето “ Најдобро другарче”...
8. А што ако тоа што го чекаш, навистина дојде?!
9. Цетчињата.
10. Засукај го тој Брк!
11. Ние сме Хард-Кор, освен кога не сме!
12. Енче сонува.
13. Мажето со розева маичка...
14. Тротоарчето на мојот крај.
15. Голем, шарен, нервен... СЛОН!Најсмешниот Виц на Светот 2010

1.Разумот доаѓа.
2.Теле-Визионер!
3.Лудо и незаборавно!
4.Xibalba
5.Разумот си оди...
6.Недела попладне   
7.Ама баш така!  
8.Stewe Irwin
9.... и никој нема да се насмее! 


Рапсодии во празно 2013

1. Сè гледа / Сè знае – 11:47
2. Сива зона I – 1:38
3. Му посака добредојде на протестот во сопствените коски – 4:44
4. Ќе се сретнеме таму каде што нема мрак – 4:07
5. Сива зона II – 0:46
6. Погрешно чудо – 5:10
7. Сива зона III – 0:42
8. Духовит сојузник на своите гробари – 4:05
9. Секој може да биде каубој на зајдисонце – 4:44
10. Имам само лоши вести – 4:37
11. Пустината како факт – 7:24Yugoslavia In Space EP 2016

1.Циркузот го измисли градот
2.Инвестициски бум на пазарот на души 
3.Музеј на легенди и лаги | Декомпресија и лудило 
4.Моето cрце пумпа cамо пепел и cрам  
5.Умор 

1 Kommentar: