Freitag, 12. Februar 2010

Лоши Деца Дискографија (2004 - 2012)FACEBOOK


Live @ Дом на Млади, Штип2004/2005Начин на Живот 2007

1. Живееш Ти
2. Жута Минута
3. Начин на Живот
4. Прекрасен Свет
5. Работник во 3-та Смена
6. Волшебни Меури
7. Joe Hawkins (The Oppressed cover)
 8. Таа Знае
9. Нема да се Смениме
10. Oi! Oi! Pogo Party
11. Ska!
12. Воена Покана (бонус) Хавана, Скопје 10.04.2010 
 
1. Background music: The Cliches (Monkey see, monkey do) & Evil Conduct (No pain, no gain)
2. Штимање
3. Oi! Oi! Pogo Party
4. Лоши Деца
5. Начин на Живот
6. Restless Kids
7. Жута Минута
8. Работник во 3-та Смена
9. Прекрасен Свет
10. Joe Hawkins (The Oppressed cover)
11. Bastards in Blue
12. Живееш Ти
13. Нема Лабаво
14. Волшебни Меури
15. Нема да се Смениме
16. Зошто?
17. Скопје (Дружината В.Е.П. cover) заедно со Аце (Дружината В.Е.П.)


Борбата продолжува 2012

1.Никој Неможе
2.Не ни е Гајле
3.Зошто?
4.Нема Лабаво
5.Борбата Продолжува
6.Револуција
7.Лоши Деца
8.Пропаганда
9.Restless Kids
10. Bastards
11.Наштимана

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen