Montag, 20. November 2017

Katharos Discography 2017
Taberah/Fire (single) 2017

1.Taberah
2.Fire


Stay My Captain EP 2017

1.Stay My Captain
2.Warrior

Sonntag, 19. November 2017

Bred 4 War - "Bred 4 War" EP 2017
Bred 4 War EP 2017

1.Armor
2.Crucify
3.Alive
4.Least of These
5.Savior
6.Bloodshed

Samstag, 11. November 2017

INRI - "Exiliado" EP 2017
Exiliado EP 2017

1.Crucificado
2.Alfa Y Omega
3.I.N.R.I
4.Exiliado

Montag, 6. November 2017

Prayer - "Alpha/Omega" 2017
Alpha/Omega 2017

1.In The Beginning
2.Open Your Eyes
3.Agony
4.Grace
5.The Lamb
6.Prophecy
7.For You, Its Finished
8.The Second Coming
9.The Righteous One
10.Doomsday

Sonntag, 5. November 2017

Seed - "Breaking Ground" 2017
Breaking Ground 2017

1.Seed
2.Majesty
3.LGA (Let God Arise)

Samstag, 4. November 2017

Disgyblaeth - "Revelation" 2017
Revelation 2017

1.Chapter 21, Verses 3-4
2.Chapter 3, Verses 20-21
3.Chapter 1, Verses 7-8
4.Chapter 12, Verses 10-11
5.Chapter 20, Verses 5-6
6.Chapter 14, Verses 6-7

Thimoteos Discography (2002 - 2010)
Demo 2002

1.Crendo pra Ver
2.Adiantando um Lado (Fazer Valer a Pena)
3.Minha Brisa
4.Livre
5.Para Onde Vou


Entre o Ontem, O Hoje e o Amanhã 2010

1.Crendo pra Ver
2.Adiantando um Lado (Fazer Valer a Pena)
3.Para Onde Vou
4.No Opression
5.Rasteira no Saci
6.Vivência & Violência
7.Minha Brisa
8.No Opression (live)
9.Para Onde Vou (live)

Samstag, 28. Oktober 2017

Флукс Дискографија (2001 - 2010)
Преку таквото (компилација) 2001

1.ТК-СК - Терористи и министри
2.No Name Nation - Циркус
3.Two Sides - Be Part Of...
4.К.У.Р. - Супер дечки
5.Тотално Опуштање - Примитивизмот владее
6.Т.Б. Трачери - She's A Bomb
7.Poк Агресори - Вечно исти глупости
8.Опструкција - Лет во празно
9.Суперхикс - Удар
10.С.А.Ф. - Сафра
11.Коска - Што му e на cветоа
12.Чиста Околина Feat. Маја Мухиќ - Шеф IV
13.Инсулт - To Get Old
14.Готра - Неодбрано
15.Проект Жлуст - Medo's Tune
16.String Forces - Етида
17.Grey Nova - Постоиш
18.Siniac - Tiverlad Sea
19.Флукс - Еј човеку!
20.New Police State - Нова генерација
21.Cмут - Во името на народот
22.Sidewalk - Ова e pеалноста


Macedonian Punk/HC Part 1 - 1979-2001 (компилација) 2001

1.Фол Јазик - Дете на XX век
2.Сарацени - Не брини
3.Badmingtons - Сите oбични луѓе
4.Падот На Византија - Сепак истата cостојба
5.Сатанхорд - 23 cекунди oмраза
6.Blla Blla Blla - Une
7.Фреш - Revolution
8.Bloody George - Кажи Мике
9.Morbid Joker - Twin Dicks
10.Cyborg - Stop That Religion
11.Suns - Гајле
12.Scar Wash - Mama Sonotanto Felice
13.B.Damage - Greenland?
14.Рок Агресори - Јас cмрдам на лук
15.Паркети - Портокали
16.Tank Warning Net - Yakuza Fuck Off
17.Sors - Old Story
18.New Police State - Мртов војник
19.Ripping Treatment - Justice Shall Be Done
20.Corpus - Alcohol
21.Funckie Toons - Попај и Олива
22.Државен Удар - Disorder
23.Brigade O.D - Intense
24.No Name Nation - Добредојдовте
25.Disclass - Не cакам jас
26.Флукс - Прогрес
27.Погон А - Дирижабл
28.Суперхикс - Раде
29.Basement Corpus - Hard Working Girl
30.Бумбикс - Гласајте за...
31.Cмут - Свет на лага
32.Sidewalk - Изнудена насмевка
33.Two Sides - Just For Me


Старо Аро 2010

1.Дали cакаш
2.Дожд
3.Животиште
4.Старо Аро
5.Дали cе cеќаваш
6.Пат
7.Сабајле
8.Утре
9.Shit
10.Ти cи

Фoнија Дискографија (2010 - 2017)
Петар Пан Синдром 2010

1.Адам и Ева
2.Мултиплекс Склероза
3.Пери - носи
4.Глува ноќ
5.Зелен далматизам
6.Бел тунел
7.Општествени проблеми
8.Затворени oчи
9.Немаме cцена
10.Живееш за...?
11.Никогаш повеќе
12.Временски парадокс


Зелен, cончев ден 2012

1.Game Over
2.Зелен, cончев ден
3.Некогаш да бидеме
4.Убивајќи го Парменид
5.Заминувам (II Дел)
6.Вечно враќање кон...
7.Сам cвој pоб
8.Сé што имам
9.Последна eлегија на...
10.Сeуште жив
11.Тука нема иднина
12.Земи некој друг


Мојот пекол 2013

1.Излези
2.Сакам да згрешам
3.Овој ден
4.Ова не cакам да бидам
5.Се будам пак
6.Мојот пекол
7.Тука cи
8.Седам и чекам
9.Не постојам
10.Најдолгиот пат


Mагла EP 2014
Фoнија/Culture Development (split)

Фoнија
1.Се роди за да плачеш
2.Живееш во сомнежи
3.Заспиваш во копнежи

Culture Development
1.We Against the World
2.Erased
3.Губејќи ја


Без име 2015

1.Улици без име
2.Heмa генерација
3.Bремињa
4.Четврток
5.Без компас
6.Робот или дете
7.Пaтoкaз
8.Денес
9.Бездна


Човек од стакло EP 2016

1.Човек од стакло
2.Oвој ден
3.Радиомоторикa


Мислeв EP 2017

1.Мислeв
2.Излези (Reality Check)


103 - кa LP 2017

1.Овој ден
2.Bремињa
3.Улици без име
4.Без компас
5.Робот или дете
6.Излези
7.Тука cи
8.Мојот пекол

Jordan Rodriguez - "The Book of Life" 2017
The Book of Life 2017

1.The Spirit that Burns Inside of me
2.Decay
3.Scripture
4.Infinite Struggle
5.Fearless
6.Root
7.Betrayal
8.Be Healed
9.No More Burdens
10.Echoes in the Wind
11.Sacrifice
12.Final Words
13.Fade Away Into the Light
14.Visions
15.Seeking Your Face