Samstag, 20. Februar 2010

Orion Diskografija - Орион Дискографија (1990 - 1992)

Dreams of Reality (Demo) 1990

1.Intro/Underground Warrior
2.Rape of the Mind
3.Master of the Darkness
4.Dreams of Reality

Banishing Souls (Demo) 1991

1.Total Depression / Sins Revenge
2.Searching The Dignity
3.Hunters Of Life
4.Banishing Souls
5.Factory Of Death

Execration Behind The Walls (Demo) 1992 (Remastered 2007)

1.Darkness Overrule
2.Ungracious Disgraces
3.Execration Behind The Walls
4.Convinced Through The Ages
5.Steps To Immortality
6.Obedineti Vo Omraza (United by hate)


  1. Не ти чинат линковите, стави други. И ако можеш подобро е да ги аплоадираш на mediafire, побрзо е и линковите не се бришат.

  2. Нема линк за download.