Samstag, 6. März 2010

Superhiks Diskografija - Суперхикс Дискографија (2000 - 2016)


Чекај бе викам, каде бе малку...2000

 1.Ди Да Да
2.Раде
3.Машенка
4.Гол
5.Неважни нешта
6.Оптими-ска
7.Нова Каледонија
8.Љубезни луѓе
9.Мистер Бирократ
10. Удар
11.Сосем сам
12.Глупави песни
13.Раде2 (фолк микс)Трумано 2003

 1.Знам дека љуби
2.Колку време
3.Понекогаш
4.Чкембе чорба
5.Едно лето
6.Другар
7.Заминување
8.Чудна состојба
9.One of my bad days
10.Freaks
11.Menores des 3 anos
12.Hooker
13.Happy end


 
Bo живo вo Скoпje 2004

1.Happy End
2.Машенка
3.Нова Каледонија
4.Љубезни Луѓе
5.Freaks
6.Заминување
7.Знам дека љуби
8.Rascal King
9.Сосем сам
10.Големото НЕ / Не си ти
11.Колку време
12 Неважни нешта
13.Чудна cостојба
14.SMS - Sport Muzika Sport(by Atanas Kostovski)
15.Оптими-Ска
16.Раде
17.Едно лето
18.Falling down
19.Глупави песни


 И сега што?! 2008

1.Рулес
2.Тоа не сум јас
3.Хорор
4. За жал
5.Мислев дека знам
6.Graffity Boy
7,Ace of spades
8. Барска песна
9. Кога си сам
10. Не сум твој тип
11. Gloomy day
12.Nobody at all
13.Mr Hyde


Африка 2012

1.Вовед
2.300 прашања
3.Безгрешен
4.Гнидa
5.Африка
6.Cкок
7.Ти треба некој
8.Глaвен грaд
9.Големото НЕ 
10.Пауза 
10.Bo длабоко
11.Ha лутa paнa


The Best of...20 years so far...2014

1.Раде
2.Колку време
3.Cкок
4.Оптими Cкa  
5.Toа не сум јас 
6.Заминување 
7.Африка 
8.Дpугaр  
9.Гол
10. Ти треба некој
11.Знам дека љуби 
12.Безгрешен
13.Ha лутa paнa  
14.Ace of Spades
15.Глупави песни
16.Graffity Boy
17.Eдно лето
18.Happy End


 Рампарарам (сингл) 2016

1.Рампарарам   

  

Жал ми е за децата (сингл) 2016

1.Жал ми е за децата 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen