Freitag, 5. März 2010

Dzihad - "Ti zatnav usta,kopile mrsno" - Џихад - "Ти затнав уста копиле мрсно"
Ти затнав уста копиле мрсно

1. Терорист
2. Национализам Је Рат
3. Све У Пизду Матер
4. Педофилија
5. Убица
6. Смрт Народу
7. Подобро Сам
8. Мораш Да Носиш...
9. Тупак Амару
10. Народ Треба Воџа
11. Телевизија
12. Жене
13. Панк Није Мода
14. Секој Да Те Има
15. Џихад
16. Ти
17. Фереџе

1 Kommentar:

  1. Големо благодарам за линкот!!! Касетата ја видов во GERMANOS во ВЕРО 2 некаде 2000та година, сакав да ја земам но немав пари бидејќи купував цд-а со класична музика. Наредниот пат кога поминав, касетата ја немаше и не дознав како звучи панк бендот Џихад.

    Уште ако би можеле текстовите да ги објавите, би било супер!

    AntwortenLöschen