Mittwoch, 26. Dezember 2012

Chromatic Point Дискографија (2012 - 2016)
Zlaten presek 2012

1.Увертира 
2. Троскот 
3. Broken Sound 
4. Proton 
5. Малешевска реченица 
6. Рожба
7. Разловци 1876 
8. На пат кон дома 


Слики од старата куќа 2014

1. First Contact 
2. Стихија 
3.Maximum Carnage
4. Слики од старата куќа
5. Подземен екот 
6. Песна без зборови 
7. Сува земја 
8. Црно-бел мозаик 


Изгрев 2016

1.Патувајќи низ сонот
2.Oxymoron
3.Малешевска реченица II
4.Будење од живите
5.Colour
6.Катарза
7.Последна мисла

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen