Freitag, 4. November 2011

Непокор - "Сам Против..".


FACEBOOK


 "Сам Против..".

1. Intro
2. Непокор
3. Сведок на Својата Неповторливост
4. Спремен за Секој Предизвик
5. Сам Против...
6. 1.3.1.2.
7. Животот е Војна
8. Дали си Уште Гневен?
9. Outro

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen