Mittwoch, 1. Januar 2014

Shock Troopers - "Лешинари" 2013
Лешинари 2013

1. Shock Troopers – 02:44
2. Обезглавен, секој на патот – 02:38
3. Под темни облаци – 02:10
4. На работ – 03:31
5. Жив закопан – 03:31
6. Црната слика – 02:29
7. Студот – 02:57
8. Лешинари – 04:08
9. Каде си?! – 01:15
10. Никогаш пак – 01:06
11. Мирисот на слободата – 02:04
12. На завист заколнати – 01:19
13. Патот на проколнатите – 09:23

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen