Montag, 12. April 2010

БИС БЕЗ Дискографија/BIS BEZ Diskografija (1966 - 1992)


Што е врева 1966 - 73

1.Добро утро,ученичке мала
2.Пак сум заљубен јас
3.Море сокол пие
4.Што е врева
5.Дал' да плачам ил' да пеам
6.Било и поминало


Дал' да плачам ил' да пеам 1992

1.Дал' да плачам ил' да пеам
2.Убавa женa
3.Ox Kepoл
4.Било и поминало
5.Добро утро,ученичке мала
6.Ноќ во бел caтeн
7.Двa и два
8.Се чувствувам добро
9.Дал' да плачам ил' да пеам (пpeработка)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen