Mittwoch, 9. Februar 2011

Врисак генерације Дискографија (1989 - 2008)


Gaga [gitara / glavni vokal]
Peđa [bubnjevi / prateći vokal]
Boba [bass / prateći vokal]

Diskografija:

Beer Drinkers ’86-’89. [MC / 1989]
Beer Drinkers Revenge [MC / 1993]
Ponekad mi dođe da puknem od jada [MC / 1993]
Beer Off [MC / 1996]
Feel So Good To Forget Some Things, But… [MC / 1999]
Feel So Good To Forget Some Things, But… [CD / 2000]
Beer Off [CD / 2002]
Friendshit [CD, MC / 2002]
It Must Be Beeracle [CD / 2004]
Best Off [CD / 2005]
Beer Drinkers Revenge / Ponekad mi dođe da puknem od jada [CD / 2007]
Brewed In Novi Sad [CD / 2008]

1 Kommentar:

  1. Just a little comment abour greece. "But I tell you: Love your enemies and pray for those who persecute you" Matthew 5;44

    Blessings Bro! ^^

    AntwortenLöschen