Mittwoch, 5. Juli 2017

Mindless Violence Дискографија (2011 - 2013)Demo EP 2011 

1.DIY
2.Pаботи,конзумираj,умри
3.Дали треба да ти докажам
4.Забот на времето
5.Cтранец во овoј град  


Mindless Violence/Damage (split) 2012

1.DIY
2.Телевизија 
3.Pаботи,конзумираj,умри

  
Забот на времето EP 2013

1.Cтранец во овoј град
2.Мамин син
3.Позитивно настроен
4.Еден дух
5.Забот на времето     

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen