Montag, 28. November 2016

Декаденс - "Блок 11" (1989 - 1996)Блок 11 (1989 - 1996)
 
1.Исчезнувам 
2.Летаат I
3.Да можеш далеку да леташ 
4.Помен 
5.Твојот лик 
6.Малку светлина за нас 
7.Исчезнуваш 
8.(Скрб и утеха) Еден си 
9.П.С. 
10.Привид 
11.Летаат II

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen