Freitag, 20. Juli 2012

Смут Дискографија (2003 - 2018)


  YOUTUBE


 Forever Is Not Enough 2003

1.State of Hate
2.Forever
3.Victims of War
4.Same Difference
5.Meaning of Life
6.Years of Pain
7.New Without A Face
8.V.N.I
9.Last Drop
10.Last Breath


All I Hate 2007

1.State of hate
2.Forever
3.Victims of War
4.Same Difference
5.Meaning of Life
6.Years of Pain
7.Man without a face
8.V.N.I.
9.Last Drop
10.Last Breathe
11.track 11


Мемоарите на скршениот човек  2012

 1.Интро
2.Демони
3.Моето изгубено јас
4.Земјата на сонцето
5.Црната птица
6.Улица паганска бр. 666
7.Срце на бина
8.Музејот на скршени срца
9.Гробот на предците
10.Човекот со пластично срце
11.Ова е за Вас


Smut 2014

1.Татко ми често збореше
2.Свет на лага
3.Same Difference
4.Вртипоп
5.Сам
6.Scars
7.Крв за крв
8.Years of Pain
9.Вистината


Татко ми често збореше (cингл) 2014

1.Татко ми често збореше


Додека cонував (cингл) 2015

1.Додека cонував


Сè или ништо (cингл) 2016

1.Сè или ништоТие cе насекаде 2018

1.Последниот куршум
2.Што ако ѓаволот си ти?
3.Три куршума
4.Тие cе насекаде
5.Во мојот град
6.Дали се сеќаваш на нас?
7.Револуција во крв
8.Сѐ или ништо
9.Додека cонував
10.Дојде време за крај

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen